TagLine Here

Uvjeti kupnje

 

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.
justsound.hr Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
Prodavatelj je T.O. audio i video opremom "Just sound", a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili gotovinom (po Ponudi ili pouzećem). 

Naručivanje
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje 
Naručeni proizvodi ili usluge putem online kataloga mogu se platiti:

  • Gotovinom: plaćanje po Ponudi (općom uplatnicom ili putem netbankinga)

 

Plaćanje dolaskom u naš prodajni prostor možete obaviti:

  • Gotovinom ili na rate
  • Kreditnim karticama: Maestro, MasterCard, VISA, AmericanExpress i Diners

Isporuka
Naruĉeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnici tvrtke koja vrši dostavu).
Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.
Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. 

Cijena isporuke:
Cijena isporuke za područje Republike Hrvatske:

  • 25,00 kn za sve narudžbe u iznosu do 200,00 kn
  • besplatno!  za sve narudžbe u iznosu većem od 200,00 kn

Cijenu isporuke za područja izvan Republike Hrvatske određujemo naknadno, po primitku narudžbe, o čemu onda izvješćujemo kupca!

Reklamacije
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehniĉki ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.justsound.hr.
Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.
U slučaju tehniĉke neispravnosti audio zapisa koji su pohranjeni na prijenosniku zvuka prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U sluĉaju tehniĉke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehniĉku neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti tehnički neispravan prijenosnik zvuka nakon čega će prodavatelj u roku od 3(tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već iskljuĉivo zamjenski proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Općenito
T.O. audio i video opremom "Just sound" zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje justsound.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za toĉnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža justsound.hr Internet prodavaonica ne ukljuĉuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. T.O. audio i video opremom "Just sound" nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam T.O. audio i video opremom "Just sound" nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, T.O. audio i video opremom "Just sound" ne može garantirati da će usluge na justsound.hr odgovarati Vašim potrebama. T.O. audio i video opremom "Just sound" također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail justsound@justsound.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući naĉin.

Povratak
Vaša IP adresa je: 44.200.117.166
Copyright © Just sound 2023 T.O. audio i video opremom "Just sound".