TagLine Here

KL audio i Chiron

U stalnom nastojanju da ljubiteljima glazbe i dobrog zvuka ponudimo najveću vrijednost za uložen novac, odlučili smo pokrenuti vlastitu proizvodnju audio pribora.

Pod nazivom KL audio moći ćete pronaći vrhunske audio kabele koji svojim performansama mogu stati uz bok svim svjetski poznatim proizvodima. U svojem dizajnu svi naši kabeli koriste inovativan pristup kojim se gotovo u potpunosti eliminira negativan upliv kapacitivnosti i induktiviteta na zvučne performanse kabela, te omogućuje bolju povezanost uređaja s obzirom na njihovu izlaznu i ulaznu impedancu.
Kod zvučničkih kabela isti pristup ima i funkciju suzbijanja negativnog zvučnog efekta koji nastaje korištenjem negativne povratne veze u pojačalima te poboljšava damping faktor pojačala što za posljedicu ima bolju kontrolu i prirodnost bas područja.

Chiron - audio improvements je linija proizvoda za kontrolu vibracija i spriječavanja njihovog negativnog upliva na zvuk audio sustava. Svi proizvodi su izrađeni ručno od punog drveta i vodootporne šperploče, a osim primarne funkcije uklanjanja vibracija krasi ih i skladan dizajn.
Za sada se u proizvodnoj liniji Chiron nalaze platforme i damping plate, a uskoro ćemo ovu liniju proizvoda nadopuniti sa stelažama, zvučničkim stalcima i sl. 


Vaša IP adresa je: 44.200.117.166
Copyright © Just sound 2023 T.O. audio i video opremom "Just sound".