TagLine Here

Savjeti

Vodič kroz vječitu potragu za savršenim zvukom

Na ovome mjestu moći ćete pronaći savjete i trikove koji će Vam pomoći u odabiru i ugađanju Vašeg hi-fi sustava.
Unatoč velikom napretku tehnike, još smo prilično daleko od savršene reprodukcije glazbe. Danas u svijetu postoji ogroman broj proizvođača audio opreme koji nude isto toliko različitih pristupa i tehničkih rješenja za postizanje istog cilja. No cilj i dalje ostaje nedostižan. Tako svaki proizvođač nudi neki kompromis. Snalaženje u tom moru mogućnosti nije nimalo lako. Bombastične reklame i recenzije sa x zvijezdica nimalo ne olakšavaju pronalaženje dobitne kombinacije komponenata za VAŠU glazbenu Nirvanu.
Kada konačno kupite Vaš sistem iz snova, potrebno je znati  i pravilno ga upotrijebiti. Sistemi koji se nalaze u domovima mnogih audiofila ne uspijevaju ispoljiti niti 50-60% svojih mogućnosti. Tada se vlasnici, nezadovoljni dobivenim zvukom, nađu uhvaćeni u beskrajnom i vrlo skupom krugu izmjene uređaja, a da nisu iskoristili puni potencijal vlastitog sustava.

Zato sam odlučio  s Vama podijeliti iskustva, stečena višegodišnjim bavljenjm hi-fijem i snimanjem glazbe, u nadi da će Vam pomoći na Vašem putu ka glazbenoj Nirvani.

Do skorog čitanja,
Klaudio Kolar

Vaša IP adresa je: 44.200.117.166
Copyright © Just sound 2023 T.O. audio i video opremom "Just sound".