TagLine Here

13.3.09. Stigli Alia Vox nosači zvuka

S ponosom najavljujemo novost u ponudi Just sounda. 
Od danas u Just sound-u možete nabaviti nosače zvuka glasovite Španjolske izdavačke kuće Alia Vox koju je 1998. osnovao Jordi Savall. Alia Vox u katalogu ima preko 50 naslova izuzetno širokog repertoara od ranog srednjeg vijeka pa do današnjih dana, a sve u izvedbi izvrsnih izvođača specijaliziranih za takvu glazbu. Na izdanjma Alia Vox  možete naći izvedbe sastava Hespérion XXI, La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations, vokalne solistice Montserrat Figueras i jednog od najcjenjenijih gambista današnjice i stručnjaka za ranu glazbu Jordi Savall-a.
Unatoč činjenici da je diskografska industrija, pogotovo njen dio koji se bavi klasičnom glazbom, u velikim problemima, primjer Alia Vox-a i njenog velikog uspjeha kod publike dokazuje ispravnost nastojanja da se uređivačka politika u cijelosti podredi muzičkoj i kreativnoj dimenziji. Svako izdanje popraćeno je iscrpnim istraživanjem, rekonstrukcijom, eksperimentiranjem, interpretacijom u kojoj sudjeluju svi umjetnici. Svi napori uloženi su s ciljem pružanja izvedbe što bliže duhu izvornika.
Trenutno u ponudi imamo dvadesetak naslova, a ponudu ćemo s vremenom proširiti na cijeli Alia Vox katalog.
Uz vrhunsku izvedbu i izvrsnu snimku, dodatnu vrijednost predstavlja i bogata oprema CD-a sa mnoštvom informacija o djelima sadržanim na nosaču zvuka.
Posebno valja izdvojiti naslove "Don Quijote de la Mancha", "Christophorus Columbus - lost paradises" i "La ruta de Oriente" koji dolaze u obliku knjige tvrdog uveza sa preko 250 stranica, na 5 jezika sa dva SACD-a.

Vaša IP adresa je: 44.200.117.166
Copyright © Just sound 2023 T.O. audio i video opremom "Just sound".