TagLine Here

23.2.2010.Norma audio electronics

Uskoro ćemo našu proširiti vrhunskim uređajima talijanskog proizvođača NORMA audio electronics.

Vrhunska izrada, jednostavan i elegantan dizajn i ono najvažnije, vrhunski zvuk, glavne su karakteristike svih proizvoda ovog talijanskog proizvođača.
Prvi proizvodi koji će se naći u našoj ponudi su integrirana pojačala Revo IPA140 i Revo IPA70 te CD player Revo CDP-1R.

Revo IPA140 je integrirano pojačalo dual-mono ustroja, snage 2x140 W.Nasljednik je legendarnog modela IPA-100R i najnoviji proizvod u katalogu. Ovo pojačalo referantne klase, zahvaljujući svojoj neutralnosti i transparentnosti lako će se uklopiti u svaki sustav, a zahvaljujući kvalitetnom napajanju lako će pogoniti i najzahtjevnije zvučnike.

Revo IPA70, integrirano pojačalo snage 2x70W. Iako početni model Revo serije, nudi izuzetnu muzikalnost koja se rijetko sreće u toj cjenovnoj kategoriji.

CD player Revo CDP-1R možemo svrstati u red najprirodnije zvučečih digitalnih reproduktora. Iskustvo stečeno dugogodišnjom proizvodnjom audio pojačala pretočeno je u analogni dio ovog CD-playera, koji ne koristi operaciona pojačala već je izveden u diskretnoj tehnici .

Vaša IP adresa je: 44.200.117.166
Copyright © Just sound 2023 T.O. audio i video opremom "Just sound".